Štrlek: Hrvatska će biti nezgodna, još bolje da nas ne vide kao favorite

Štrlek: Hrvatska će biti nezgodna, još bolje da nas ne vide kao favorite
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

HRVATSKI rukometaši su protiv Crne Gore u Poreču pobjedom 34:22 otvorili turnir koji je ujedno i posljednja faza priprema za SP.

Hrvatska se u prvom poluvremenu mučila, a onda je na početku nastavka na krilima Jaganjca i Mandića napravila golemu prednost i prelomila utakmicu. Crna Gora se više nije mogla vratiti.

Manuel Štrlek je s nekoliko golova na početku utakmice donio prednost Hrvatskoj. Nakon utakmice rekao je da su pripreme imale utjecaj na lošije prvo poluvrijeme. Ipak, naglasio je kako to ne smije biti izgovor. Također, čestitao je mladima poput Jaganjca i Mandića na dobrim partijama.

"Još smo u jakom treningu, jučer smo ih imali tri, tako da su malo teške noge. Ipak, ne treba nam to biti izgovor, moramo puno bolje. Primali smo neke lagane golove, pogotovo s vanjskih pozicija. Imamo dovoljno vremena popraviti stvari do prvenstva. Kada dobijemo na svježini, to će još bolje izgledati. Na prvenstvu ćemo biti svima nezgodni. Možda je i bolje što nas mediji ne vide kao favorite. Idemo odigrati dobro prvenstvo, imamo kvalitetne igrače, idemo utakmicu po utakmicu, sve je moguće", započeo je Štrlek.

"Htio bih čestitati mladima, neki su imali prvi nastup za selekciju. Mislim da su svi zadovoljili, dali sve od sebe i poginuli na terenu. To je dodatan plus nama starijima, dođu mladi koji grizu, tjeraju te na još više i bolje. Uvijek treba gledati pozitivno na zdravu konkurenciju. Hrvatska je uvijek imala dobru školu rukometa. To je naš najveći plus", završio je Štrlek.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara