Šuker: Nogomet se igra 11 protiv 11

Šuker: Nogomet se igra 11 protiv 11

Foto: Hina

DAVOR ŠUKER uživa u prvim danima Europskog prvenstva u Francuskoj. Pobjeda Hrvatske u prvoj utakmici nad Turskom osigurala mu je mirniji nastavak prve faze turnira.

"Sretan sam jer smo na ovom istom stadionu ostvarili nešto veliko 1998. godine, na ovom travnjaku, u istoj svlačionici, a Luka Modrić zabio je fantastičan pogodak na istom mjestu", rekao je Šuker poslije utakmice pa preko stranice HNS-a poručio:


"Igračima i navijačima želim poručiti da ostanemo skromni i ponizni. Nismo još ništa postigli, idemo utakmicu po utakmicu. Mislim da imamo dovoljno kvalitete, a uživali su svi - od ljudi u Parizu i VIP lože, do Australije i Južne Amerike. Dobili smo čestitke sa svih strana svijeta".

Šuker se spustio i u Čačićevu svlačionicu: "Čestitao sam igračima na velikoj borbenosti. Vidjeli ste da nije bilo jednostavno, Turska je bila dobra u mnogim segmentima, ali na kraju se nogomet igra 11 protiv 11. Nemaju veze ni proračuni ni publicitet. Mi smo mala zemlja, ali nogometno smo veliki s obzirom na plasman na 9 od 11 velikih natjecanja. Želimo nastaviti tu prekrasnu priču, želim da zadržimo ovu energiju i želim da budemo još bolji", dodao je Šuker.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara