SunBET: Hrvatska sedmi favorit Eura, Engleska favorit kvalifikacijske skupine za SP

BRITANSKA kladionica Sunbet nudi oklade na Euro, kvalifikacijske skupine za Svjetsko prvenstvo, pobjednika Mundijala, kao i na novog engleskog izbornika.

Prema toj kladionici, prvi favorit Europskog prvenstva u Austriji i Švicarskoj je Njemačka s omjerom 5-1. Slijede Italija (7-1), Francuska i Nizozemska (7-1), Španjolska (8-1) i Portugal (9-1). Hrvatska i Češka su na diobi sedmog mjesta, s omjerom 16-1. Najmanje izgleda za osvajanje Eura SunBET daje jednom od domaćina, Austriji, s omjerom 66-1.

Što se tiče kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, za nas je najzanimljivija skupina 6, u kojoj je, prema SunBET-u, Engleska prvi favorit za osvajanje skupine, a Hrvatska drugi. Na uloženih 10 funti zaradili biste 11, odnosno, dobili 21, ukoliko bi Engleska bila pobjednik skupine. Hrvatska je drugi favorit skupine s omjerom 4-6. Pojednostavljeno, na 4 uložene funte zarada iznosi 6, a ukupni dobitak 10 funti. U parametrima hrvatskih kladionica, radi se o koeficijentu 2.50. Slijede Ukrajina (4-1), Bjelorusija (50-1), Kazahstan (200-1) i Andora (1000-1).

Hrvatska je 11. favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva! Na jednu uloženu funtu, zaradili biste 40, ukoliko bi Hrvatska osvojila Svjetsko prvenstvo 2010. u Južnoafričkoj Republici. Najveći favoriti su Argentina i Brazil (4-1). Prema SunBET-u, Italija je četvrti favorit (6-1), a Engleska, Njemačka i Španjolska na diobi petog mjesta, s omjerom 10-1. Ispred Hrvatske još su Nizozemska (16-1), Portugal (20-1) i Kamerun (25-1).

I na kraju, pogled na tečajeve za okladu na novog izbornika engleske reprezentacije. Fabio Capello je najveći favorit s omjerom 2-1. Drugi favorit je trener Nike Kranjčara u Portsmouthu, Harry Redknapp (7-2), a treći Jose Mourinho (4-1).

Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara