Šurjak: Znao bih da je Štimca netko pozvao u Hajduk

Šurjak: Znao bih da je Štimca netko pozvao u Hajduk

Tekst: M.Pa.
Foto: Paun Paunović (Cropix)

HAJDUK je do grla zakopčan kad je riječ o treneru koji će zamijeniti Edoarda Reju. Priča se da je sve spremno za Igora Štimca, kojem je u Turskoj uručen poziv Joška Svaguše, i da je povratak Štice na klupu Hajduka samo pitanje sata. Službenu potvrdu je nemoguće dobiti, a u tom tonu je na Indexove upite odgovarao Ivica Šurjak koji sa Štimcem nije u najboljim odnosima.

> Neraskidiva veza: Igor Štimac u pregovorima s Hajdukom!

"Svašta se priča. Ja s Igorom Štimcem nisam razgovarao, a ne znam je li netko iz Hajduka, niti mogu govoriti u tuđe ime. Da mu je netko poslao ponudu, sigurno bih to znao", kaže sportski direktor.

Šurjak nije htio otkriti trenerska imena o kojima se razgovaralo na Poljudu.

"Ne mogu otkriti imena, ali imamo nekoliko kandidata. Ime novog trenera će se znati vrlo brzo."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
No, zato mu se na spomen Edoarda Reje razvezao jezik.

"Jako mi je žao, posebno jer sam ga ja doveo uz blagoslov Nadzornog odbora. Ostao sam pomalo zatečen njegovom odlukom iako smo se mi u u govoru ogradili. Posebno mi je žao jer je to bio moj projekt, a vidjelo se da momčad iz dana u dan napreduje uz Reju."

Svaguša je plakao s Rejom, na odlasku ga počastio pršutom i vinom, no jesu li Splićani ipak razočarani postupkom čovjeka koji je često govorio da će s Hajdukom odraditi posao do kraja?

"Razočaralo me, ali mogu razumrijeti njegovu odluku. Pokušali smo ga Svaguša i ja odvratiti od toga, no nismo uspjeli. Shvaćam ga, Lazio je velik klub, a kad vas svi zovu, pa i gradonačelnik Rima, to je teško odbiti", zaključio je Šurjak.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara