Šušak: Čuo sam da je Ivanković sigurno prva Mamićeva opcija

IAKO profesor mudro šuti, svi znakovi upućuju da će upravo on ponovo zasjesti na Dinamovu klupu. Oni maštovitiji spominju imena Hectora Cupera, argetinskog stručnjaka, koji je ovih dana dobio otkaz u Parmi, ali prilično je jasno da Mamić nema kapitalca u rukavu.

Njegov as je Branko Ivanković, tvrdi to i nekadašnji Dinamov trener Ivo Šušak, koji je na Poljudu došao do relevantnih informacija vezanih uz slučaj Soldine ostavke.

"Spletom okolnosti sinoć sam nakon utakmice na Poljudu razgovarao sa odgovornim ljudima u Dinamu. Rekli su mi da ukoliko Soldo zaista ode, Ivanković je opcija broj 1. Iz njihovih riječi moglo se zaključiti da je ta opcija vrlo izvjesna." - rekao je u razgovoru za Index Ivo Šušak.

Šušak je potom malo komentirao i Dinamovu dominaciju u HNL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihova superiornost leži na financijkim temeljima, ali Dinamo za razliku od drugih klubova, osim što prodaje i obnavlja svoj kadar već gotovim igračima poput Kocha i Bićana. Naša stvarnost je takva da bilo koji klub teško može zadržati svoje igrače, kao i što je sudbina trenera da su im koferi stalno spremni." - napominje Ivo.

Na pitanje, postoji li mogućnost da nasljedni Jarnija na Poljudu, Šušak odgovara: "Na piatnje o Hajduku ostao bi suzdržan. Moram priznati da imam nekih kontakata sa inozemstvom, ali sam isto tako nedavno shvatio da sam interesantan i hrvatskim klobovima."

V.B./D.R.
Foto: Nacional

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara