Šušak: Lako za poraz, važniji mi je ozbiljan pristup mojih mladića

Foto: Tom Dubravec / Cropix

NAKON pobjede i remija u dvostrukom prijateljskom ogledu protiv Slovenije, mladi hrvatski nogometni reprezentativci u sklopu priprema za početak kvalifikacija za Euro 2013., doživjeli su i prvi poraz.

> Mladi "zeleni" za Ukrajince: U21 Hrvatska poražena u Dugopolju

Ukrajina je s 1:2 bila bolja u Dugopolju, a izbornik Šušak rekao je da ga rezultat ne brine. "Bitan je ozbiljan pristup mojih mladića", tvrdi:

"Šteta što su nas kaznili za one dvije prigode s početka utakmice", rekao je Šušak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Poslije dva gola minusa zagospodarili smo terenom u drugom poluvremenu i to me iznimno veseli. Bili smo dominantni i igrom sam zadovoljan. Još nas čekaju Mađari, onda ću imati jasniju sliku na koga računam u budućnosti", prenosi izbornikove riječi Dalmacija news.

U odsustvu Srđana Andrića Ante Vukušić ponio je kapetansku traku Hajduka, a sinjski dijamant kapetan je bio i u mladoj reprezentaciji:

"Ne smijemo shvaćati stvari tragično, ali iz ovog poraza moramo izvući pouku. I popraviti rezultat već protiv Mađarske."

Vukušić je u napadu u drugom poluvremenu igrao zajedno s Ivanom Lendrićem, s kojim bi od ljeta trebao zajedno biti u vršku Hajdukova napada: "Žao mi je što i sad nema Ivana u klubu, ali pokazat ćemo mi još puno toga. Vrijeme radi za nas", zaključio je Vukušić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara