Susret velikana u Dubaiju: Maradona Blanki Vlašić dopustio treninge na stadionu Al Wasla

Susret velikana u Dubaiju: Maradona Blanki Vlašić dopustio treninge na stadionu Al Wasla

Foto: Blanka Vlašić (Službene stranice)

NA kratkim pripremama koje Blanka Vlašić prolazi u Dubaiju kao uvod u olimpijsku sezonu, najbolja je hrvatska atletičarka imala neobičan susret sa jednim od najboljih nogometaša svih vremena - Diegom Maradonom.

Od dva stadiona koja su Blanki bila na raspolaganju, odabrala je baš onaj na kojem je gotovo u isto vrijeme sa svojom momčadi trening trebao odraditi legendarni Argentinac u ulozi trenera lokalnog Al-Wasla, objavljeno je na službenoj internetskoj stranici hrvatske atletičarke.

Službe osiguranja, po izričitoj Maradoninoj želji, ne dozvoljavaju nikome boravak na stadionu za vrijeme njegova treninga. Blanka, koja je ondje bila u društvu oca, također je zamoljena da to ispoštuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio Argentinčeva stručnog stožera senzibilizirao je Maradonu na Blankino prisustvo pa je došlo do srdačnog susreta i rukovanja. Diego je prepoznao našu rekorderku, izmijenili su nekoliko rečenica, a potom su napravljene zajedničke fotografije za uspomenu.

Na upit o mogućnosti da trenira na stadionu, Diego je velikodušno kazao da su za nju vrata stadiona otvorena u bilo koje doba dana i noći. Tako je Blanka neometano odradila svoj trening na tartan-stazi, dok su nogometaši odrađivali svoje.

Nakon treninga Blanka i Diego srdačno su se pozdravili, sa napomenom da se vide u siječnju, kada bi Blanka trebala doći u Dohu na tri tjedna, kako bi cizelirala formu za dvoransku sezonu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara