Šuto: Nema tih novaca za koje bih igrao u Dinamu

JEDAN od istaknutijih igrača u redovima jesenskog prvaka je mladi veznjak Petar Šuto, rodom iz Imotskog. Šuto se u dosadašnjem dijelu sezone iskazao kao jedan od najpožrtvovnijih igrača Hajduka, pa stoga ne iznenađuje povjerenje koje mu je poklonio trener Blaž Slišković.

Šuto je u razgovoru za Sportnet otkrio nekoliko zanimljivih stvari iz svoje nogometne biografije, te se kao svaki pravi hajdukovac "pohvalio" kako nikad ne bi zaigrao za zagrebački Dinamo, klub za kojeg smatra da "nema šanse za osvajanje prvenstva".

Za 24-godišnjeg Šutu nogomet je sastavni dio života: "Čim sam kao dijete prvi put šutnuo loptu, znao sam da je to to! Nogomet mi predstavlja skoro sve u životu i ne znam kako bih mogao bez njega."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao svog nogometnog uzora Šuto je naveo Branka-Šabića Zeca iz Zmijavaca, a dječački san mu se ostvario kad je istrčao na Poljud ispred 25000 pripadnika Torcide: "To je bilo savršenstvo, imao sam osjećaj da letim."

Na novinarsko pitanje bi li za neki velik novac zaigrao u Dinamovom dresu, Šuto je odlučno odgovorio: "Ja sam u Dalmaciji rođen i izabrao sam klub koji mi je u krvi i nikada ne bih mogao otići u Dinamo. Novci mi nikad nisu bili u prvom planu."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara