Svi na Velesajam: Otvoren Sajam sporta i nautike

Svi na Velesajam: Otvoren Sajam sporta i nautike

Tekst: Index
Foto: Index

                                                                                        
OD SRIJEDE, 24. do nedjelje, 28. veljače na Zagrebačkom velesajmu održava se Sajam sporta i nautike.

Devetnaestu godinu zaredom Sajam sporta i nautike ponovno okuplja najuglednije proizvođače i zastupnike svjetskih marki sportske i nautičke opreme i proizvoda. Tijekom pet dana Zagrebački velesajam pretvorit će se u luku koja će usidriti neke od plovećih ljepotica odmah nakon njihova premijernog predstavljanja u Düsseldorfu.

U sedam sajamskih paviljona 400 izlagača iz 32 zemlje predstavlja također sve najbolje i najzanimljivije što se može naći na inozemnom i hrvatskom nautičkom tržištu. Posjetitelji će uz plovila moći razgledati i nove prateće proizvode iz svijeta nautike, poput brodskih motora, navigacijske i druge opreme te nautičke odjeće i obuće, i pokazati u kojem se smjeru kreće sportsko-nautička industrija danas.

Već po tradiciji, Sajam prati vrlo kvalitetan i sadržajan stručno-prateći program koji se sastoji od stručnih skupova, prezentacija i izložbi, među kojima će posebnu pozornost privući međunarodni skup pod nazivom "Upravljanje slobodnim vremenom" te 8. međunarodna konferencija s glavnom temom "Trening brzine, agilnosti i eksplozivnosti" u suradnji s Kineziološkim fakultetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Široku publiku zasigurno će privući gostovanje svjetskog rekordera u ronjenju na dah g. Gianlucca Genonija, a tu sportsku disciplinu u bazenu pav. 8a demonstrirat će slovenski rekorder g. Jure Daič.Za posjetitelje s kupljenom ulaznicom i točno ispunjenim anketnim upitnikom koji se ubacuje u  predviđene kutije na infopunktovima, pripremljena je bogata nagradna igra. Najsretniji posjetitelji moći će osvojiti gumeni čamac BURA 2.3, izvanbrodski motor - HONDA 2.3 SCH, krstarenje za šest osoba, sedam dana najma jahte Linssen Grand Sturdy 29.9 AC, sedmodnevni tečaj jedrenja u Jezerima (po izboru) i još čitav niz izuzetno vrijednih nagrada.

Cijena ulaznice je 30 kuna, učenici, studenti i umirovljenici ulaznicu plaćaju 15 kuna, a ulaznica za stalni posjet iznosi 90 kuna. Radno vrijeme Sajma je od 10 do 19 sati.

Posjetitelji izvan Zagreba koji žele posjetiti Sajam sporta i nautike, mogu koristiti pogodnosti koje im stavlja na raspolaganje CROATIA AIRLINES, koji odobrava popuste na cijene zrakoplovnih karata na međunarodnim linijama. Sve detaljne obavijesti mogu se dobiti u poslovnicama kompanije ili na tel. 01/6160126. Hrvatske željeznice posjetiteljima Sajma iz Hrvatske i Slovenije odobravaju 40% popusta na cijenu povratne karte.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara