Svjetski i europski čelnici zadovoljni pripremama Pule

PREDSATVNICI vodećih europskih i svjetskih boksačkih federacija na današnjoj su konferenciji za novinare u Puli izrazili zadovoljstvo pripremama za 35. europsko boksačko prvenstvo koji će se u veljače 2004. godine održati u Puli.

Glavni tajnik svjetske boksačke asocijacije Caner Doganeli izrazio je oduševljenje viđenim dodavši kako je zapravo počašćen biti u Puli i uvjeriti se kako je sve moguće učiniti i bolje od zamišljenog i to sve u vrlo kratkom roku. "U vrijeme kada se Pula kandidirala za ovu europsku boksačku smotru bilo je mnogo zainteresiranih gradova kandidata pa je stoga dobivanje ove organizacije veliki uspjeh kako grada Pule tako i cijele Hrvatske," ustvrdio je Doganeli.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon posjeta rekonstruiranom Domu sportova članovi visokog izaslanstva i najelitnijeg društva europske i svjetske boksačke federacije izrazili su zadovoljstvo učinjenim jer, kako je kazao službeni delegat EABE na europskom prvenstvu Danilo Ivanović, "kada je u svibnju posjetio Pulu radovi nisu bili ni započeti pa je postojala i mala sumnja".

Međutim, dodao je on, rekonstruirani Dom sportova dokaz je kako su pripreme uspješno obavljene te kako će Pula početkom slijedeće godine biti središte europskog i svjetskog boksa.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara