Tamnoputi Zubar: Zenitovi navijači dobacili su nam bananu i oponašali majmunsko glasanje!

Tamnoputi Zubar: Zenitovi navijači dobacili su nam bananu i oponašali majmunsko glasanje!

BRANIČ francuskog Marseilla, Ronald Zubar, prepričao je neugodne događaje sa stadiona u Sankt Peterburgu na uzvratnom dvoboju osmine finala Kupa Uefa.

Tamnoputi Zubar se u drugom poluvremenu zagrijavao uz aut-liniju sa suigračima Kaboreom i Ayewom, kad ih je na pik uzela skupina Zenitovih navijača.

"Dobacili su nam bananu, gledali su točno u nas i oponašali majmunsko glasanje. Pokazao sam ih pomoćnom sucu, koji ih je također čuo. No, rekao mi je da ne može učiniti ništa dok sudi", izjavio je razočarani Zubar.

"Nije to ništa strašno, ali bez takvih iskustava u životu ipak možete. U tim situacijama mislim da bi trebalo prekinuti utakmicu dok se provokatori ne uklone sa stadiona",  smatra Zubar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uefa je danas objavila da istražuje ovaj slučaj nakon što je francuski klub  prijavio vrijeđanja njegovih tamnoputih igrača. Izvještaj o utakmici bit će podnesen disciplinskoj komisiji Uefe prije sastanka tog tijela 20. ožujka.

Zenit je izborio plasman u četvrtfinale pobjedom nad Marseillom od 2:0. Odlučio je gol u gostima - u prvoj utakmici bilo je 3:1 za Olympique.

M.P./Totalsport
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara