Terry: Cijelo vrijeme sam znao da ću opet biti kapetan

Foto: AFP

IZBORNIK engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello potvrdio je prije nekoliko dana da je Johnu Terryju vratio kapetansku vrpcu uoči reprezentativnog okupljanja, koje je počelo u nedjelju.

Danas 30-godišnji stoper Chelseaja ostao je bez kapetanske oznake u veljači prošle godine, kada je u medijima otkrivena njegova ljubavna afera s bivšom suprugom njegova bivšeg suigrača, Waynea Bridgea.

Engleze 26. ožujka očekuje kvalifikacijski dvoboj za Euro 2012. kod Walesa u Cardiffu, kao i prijateljska utakmica protiv Gane tri dana kasnije. Inače, bez kapetanske je časti ostao Rio Ferdinand, koji automatski postaje zamjenik. Dosadašnji dokapetan Steven Gerrard postaje drugi zamjenik, a promjena se dogodila i jednim dijelom zbog činjenice što su Ferdinand i Gerrard trenutačno ozlijeđeni.

"Uvijek sam znao da ću opet postati kapetan", ponosno je rekao John Terry za engleske medije i nastavio:

"Naravno da sam teško primio odluku kada mi je oduzeta vrpca. No, pružio sam ruku gospodinu Capellu i njegovom zamjeniku. Stao sam 100 posto iza njihove odluke, ali sam nastavio raditi ono što su tražili od mene i uvijek sam bio spreman dati sve za Englesku. Moje se radne navike i odnos nisu niti malo promijenili, pa je i ovaj povratak kapetanskoj ulozi nagrada tome."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara