Tisuću isprika predsjednika Reala

RAMON CALDERON se nakon žestokih kritika i sprdnje na račun Beckhama, Gutija i Casillasa još revnije krenuo posipati pepelom.

"Želim se ispričati tisuću puta svima koji su se osjetili uvrijeđenima", izjavio je Calderon za Real Madrid TV, "ali želim da ljudi znaju kako je sve što sam napravio otkad sam došao ovdje bilo za dobro kluba i da će mi privrženost i obrana igrača uvijek biti važnija od bilo čega", mamićevski je poručio Calderon.

Njegove opservacije o igračima koje je izrekao tijekom posjete i razgovora sa studentima madridskog sveučilišta, prenijela je nacionalna radio postaja Cadena COPE, ali presidente Ramon nije znao da ga netko snima.

"Beckham odlazi u Hollywood kako bi postao drugorazredni glumac. Stručni stožer je imao pravo kada je odlučio da ne produlji njegov ugovor, jer se pokazalo da ga osim Los Angelesa ne želi nijedan drugi klub", rekao je tada svoje mišljenje o Bucksu.

"Taština, egoizam i zavist caruju u momčadi i svi misle da su superzvijezde", opisao je studentima atmosferu u svlačionici Kraljevskog kluba.

Domaćeg dečka, Gutija, počastio je pak sljedećom ocjenom: "Počeo je zajedno sa Raulom, ali je za razliku od njega ostao 31-godišnja nada."

Ikera Casillasa je optužio za pohlepu: "Zarađuje devet milijuna eura godišnje, dok Diego Lopez prima 300 tisuća."

Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara