Torcida bojkotira derbi: Protiv Dinama prazan Sjever?

Torcida bojkotira derbi: Protiv Dinama prazan Sjever?

Tekst: Z.A.
Foto: Damir Glibušić (Cropix)

"IDEMO u bojkot na derbi: prazan sjever, sve splitske ekipe su se složile i kreće se s postizanjem našeg cilja! Obavjestite sve da nekupuju karte!" dio je sadržaja sms-a koji je sinoć poslan na stotine telefonskih brojeva.

U nastavku sms obavijesti o navijačkom bojkotu utakmice Hajduk-Dinamo, koja se igra ove subote, stoji: "Izać će sve,letak će se kopirati u 5 tisuća primjeraka. Svi ćete detalje saznati na vrime. prosljedite poruku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kao što je vidljivo, obavijest vrvi pravopisnim greškama, što budi sumnju da je ovo dio organizirane i od vrha Torcide "amenovane" akcije, jer poznato je kako Hajdukova navijačka skupina ima itekako organiziran javni nastup i artikuliran "PR", pa bi bilo teško vjerovati da bi ovako sastavljena poruka mogla odražavati službeni stav Torcide.

Javna je tajna da navijači Hajduka, ogorčeni kaosom u upravljačkoj strukturi kluba i ništa manje kaotičnim predstavama igrača na terenu, posljednjih dana razmatraju bojkot subotnjeg derbija u Splitu, ali to je samo jedna od opcija kojom bi izrazili nezadovoljstvo.

Na službenim stranicama Torcide nema obavijesti ni informacija, makar o eventualnom bojkotu, a kako navijačka skupina koja prati Hajduk ne želi davati izjave za naš portal, čitateljima samo prenosimo informaciju o poruci kojom se poziva na bojkot derbija.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara