Torcida ogorčena Kerumovim ponašanjem: Izigrani smo, narugao se nama i Kodeksu!

Torcida ogorčena Kerumovim ponašanjem: Izigrani smo, narugao se nama i Kodeksu!

Tekst: M.Č.
Foto: Index

POVODOM najnovijeg poteza splitskog gradonačelnika Željka Keruma koji je u Nadzorni odbor Hajduka uvrstio članove svoje obitelji (Petroslav Sapunar) i bliske prijatelje (Ivica Livaja, Željko Bašić, Tomislav Gruica, Rade Lasić, Miran Pelivan...) oglasili su se i predstavnici Torcide.

Kerumov izbor predsjednik Torcide Žan Ojdanić okarakterizirao je potpunom katastrofom: "Poznato je da je aktualni predsjednik Hajduka Joško Svaguša Kerumov čovjek u klubu, on se ne želi uhvatiti u koštac s problemima. Zbog zatiranja problema nijedan od njih dvojice neće imati podršku Torcide, navijači su apsolutno razočarani njima", rekao je za Jutarnji Ojdanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predstavnici Torcide tjednima već inzistiraju na usvajanju Kodeksa o upravljanju Hajdukom pa im zbog toga posebno smeta odabir članova Nadzornog odbora prema prijateljstvu i poznanstvu: "Gradonačelnik je od prvog dana bio upoznat s naših zahtjevima, sad mogu samo reći kako nam se zapravo narugao ovakvim potezom."

"Naša traženja su itekako legitimna, od 8 tisuća članova Torcide trećina ih su dioničari Hajduka, a unatoč Kerumovim obećanjima da će mali dioničari imati predstavnika u Nadzornom odboru to se nije dogodilo. Također, ni Andabak nije prepustio svoje mjesto;" zaključio je ogorčeni Ojdanić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara