Torcida: Oko Hajduka je previše igara i interesnih lobija

PREDSTAVNICI Torcide tijekom cijelog dana boravili su ispred Poljuda i pomno osluškivali događanja s splitskog trgovačkog suda, gdje se odvijala dramatična obustava stečajnog postupka nad njihovim ljubimcem.

Torcida je zadovoljna što Hajduk ipak neće u stečaj, te što ime kluba neće biti ugroženo, piše Glas Dalmacije. No, navijači splitskog kluba nezadovoljni su jer posljednji događaji na Poljudu samo potvrđuju da se u Hajduku ne radi onako kako bi trebalo.

Torcida je zahtijevala odgovore od čelnika Skupštine; Mirka Klarića, Ante Nosića i Vinka Bajrovića, koji ponovno predstavljaju privremenu vladu, ali trojac grlatim momcima nije mogao puno toga objasniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zabrinjavaju nas silne kontroverze i zavrzlame oko toga da je stečajni postupak bolje rješenje od plaćanja duga Hrvoju Vukoviću, a to je dokaz da se u Hajduku i dalje ne radi transparentno." - kazao je Ivor Jeftimijades, Torcidin glasnogovornik.

"Oko Hajduka je previše igara i interesnih lobija, koje nas ne zanimaju. Klub navijača pomno će pratiti rad skupštinara, a preko svojih predstavnika iznijet ćemo naš stav." - dodao je.

D.R.
Foto: V.G.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara