Torcidaš: Ako Hajduk osvoji prvenstvo, tada treba plakati za našom ligom

HAJDUKOVI navijači se, unatoč slaboj igri koju su Bijeli prezentirali u prošlom kolu HNL-a, nadaju da će Hajduk osvojiti prvenstvo. Iako su nakon utakmice protiv Farmaceuta svoje miljenike ispratili zvižducima, najavljuju da će na gostovanje protiv Intera doći u velikom broju.

Međutim, zanimljivo je da neki navijači, sudionici Torcidinog foruma, smatraju kako Hajduk nije zaslužio titulu prvaka, a njihovo nezadovoljstvo odražava se i na kompletnu 1. HNL.
 
"Bit ćemo prvaci iako to nismo zaslužili!" – napisao je jedan Hajdukovac poznat po nadimku Pegula na službenim Torcidinim Internet stranicama.
 
"Ako izgubimo u subotu, nismo ni zaslužili titulu! No, imam osjećaj da ćemo protiv Intera vidjeti puno drukčiji Hajduk i siguran sam da nećemo izgubiti" – smatra torcidaš Duje iz Ivanić Grada, prenosi Jutarnji list.
 
No, navijač potpisan kao McJagger piše: "Ljudi moji, ako Hajduk osvoji prvenstvo, tada stvarno treba plakati za našom ligom. Netko tko tako loše igra iz utakmice u utakmicu ne zaslužuje titulu. Jedino može doći do nje ako postoji očajniji od očajnog..."
 
"Ma što će mi ovako osvojeno prvenstvo kad me nakon svake Hajdukove utakmice pet sati boli glava?! Ustvari, kakvo je to prvenstvo kad ga ovakav Hajduk može osvojiti?" – pita se torcidaš potpisan sa pseudonimom Bo.
 
Hajduk sutra u Zaprešiću gostuje kod Intera, a treneri obje momčadi najavili su oštru i otvorenu igru i borbu za tri boda koji bi mogli biti presudni za osvajanje titule prvaka.

Foto: Torcida.org

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara