Totti osobno odlazi u London ponuditi Drogbi ugovor

Totti osobno odlazi u London ponuditi Drogbi ugovor

KAPETAN "vučice" Francesco Totti otkrio je u razgovoru za talijanske medije kako se i Roma uključila u utrku za napadačem Chelsea i Obale Bjelokosti Diderom Drogbom.

"Ako je neophodno i potrebno idem u London s pripremljenim ugovorom za Drogbu. Donijet ću što god treba", rekao je Francesco Totti.

Talijanski mediji već nagađaju kako je ono što Drogba jedino treba već u Rimu. Naime, Elisabetta Canalis, bivša djevojka Christiana Vierija i talijanski super-model, bila je već ranije spominjana u kontekstu Didiera Drogbe, a upravo se ona nalazi u Rimu.

Jednako tako Elisabetta i Tottijeva supruga Ilary Blasi su dvije dobre prijateljice što još više može povezati Tottija i Drogbu, odnosno sjajnog strijelca s Romom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledavši sliku zavodljive Elisabette smatramo kako Drogba vjerojatno neće dvojiti ni trenutka.

Što se tiče Franka Lamparda, on je sve češće na usnama navijača Juventusa i Barcelone, a engleski reprezentativac postaje sve nervozniji jer Chelsea nikako da ponudi novi ugovor.

"Ne sviđa mi se ovakva situacija. Svi oko mene šute, ne znam što se događa i ne znam gdje ću dočekati novu sezonu", rekao je Lampard.

V.B.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara