Trener Deportiva: Uništilo nas je striktno markiranje Hajdukovih igrača

Trener Deportiva: Uništilo nas je striktno markiranje Hajdukovih igrača

DEPORTIVOV trener Miguel Angel Lotina smatra da je sinoćnji remi protiv Hajduka na Riazoru ostavio potpuno otvoreno pitanje prolaska u prvo kolo Kupa Uefa. No ipak kaže kako će pobjeda u Splitu biti pravi podvig.

"U Splitu je sve otvoreno i niti jedan rezultat ne bi me iznenadio. Očito da ćemo morati više napadati. S druge strane na gostujućem bi terenu trebali imati i više prostora za to. Sljedećih petnaest dana iskoristit ćemo da konsolidiramo još malo svoje redove, no jasno je da će pobjeda na gostujućem terenu biti podvig. To je uvijek tako."

Lotina je objasnio da njegovi igrači nisu mogli odgovoriti na striktno markiranje Hajdukovaca, što nije tipično u Španjolskom nogometu.

"Bila je to jedna vrlo teška utakmica za nas. Branili su se vrlo dobro, striktno držeći moje ključne igrače koji nisu imali prostora. Moram priznati da nas je to poprilično iznenadilo i onesposobilo. Osim toga, falilo nam je svježine. "

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vučević: Deprotivo je i dalje favorit

S druge strane trener Bilih Goran Vučević ulogu favorita i dalje prepušta španjolskom velikanu iako je zadovoljan rezultatom prve utakmice.

"Moram biti zadovoljan s onim što smo postigli. Iako je bilo zamišljeno da pružimo još bolju i atraktivniju igru konačni rezultat me čini sretnim i ostavlja prostora za prolazak."

"Deportivo je favorit i u narednoj utakmici. Njegovi igrači imaju više iskustva nego naši. Nismo stigli potpuno ukomponirati momčad koja se znatno promijenila u odnosu na onu prošlogodišnju. No, naša prednost je naš domaći teren i velika podrška publike koja bi nam mogla pomoći da izbacimo Deportivo iz Kupa Uefa."

M.P.
Foto: AFP, Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara