Tudor u Real Madridu kao zamjena za Figa?

Tudor u Real Madridu kao zamjena za Figa?

BRANIČ Juventusa i hrvatski reprezentativac Igor Tudor mogao bi zaigrati u dresu Real Madrida. Naime, Juventus je kraljevskom klubu u zamjenu za Luisa Figa ponudio Igora Tudora i 25 milijuna eura.

Ugovor Igora Tudora i Juventusa istječe 2006. godine, a našeg reprezentativca u Italiji već duže muče ozljede.

Nedavna medijska špekuliranja o odlasku portugalskog reprezentativaca Luisa Figa iz Real Madrida bila su dovoljan signal Juventusu da se zainteresira za zvijezdu koju je i ranije pokušavao dovesti u svoje redove.

Ranije se špekuliralo da će Figo prijeći u Chelsea ili Manchester United, no sada portugalski mediji pišu kako je najvjerojatnije da će na kraju ipak zaigrati za Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real Madridu, momčadi ispunjenoj zvijezdama poput Zidanea, Beckhama, Ronalda i Roberta Carlosa, Figo vjerojatno ipak neće toliko nedostajati kao što će im dobro doći kvalitetan obrambeni igrač poput Tudora (naravno nakon što se oporavi od ozljeda) i "sitnica" od 25 milijuna eura.

Sam Figo je izjavio da želi promjene, ne zbog financijske strane nego isključivo zbog novih izazova, budući da je u Španjolskoj osvojio sve što se osvojiti da.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara