U Dinamo dolaze Mitu i Bosnar!

ČINI SE da će zagrebački Dinamo napokon dobiti nekoliko pravih pojačanja, budući da se 33-godišnji Zoran Mamić, inače brat Zdravka Mamića i novi kapetan Dinama, ne može smatrati  pojačanjem u pravom smislu te riječi. Naime, u Maksimir bi trebali "sletjeti" donedavni napadač Rijeke i bivši Dinamovac Dumitru Mitu, te stoper Evertona Eddy Bosnar, javljaju Sportske novosti.

Kako je najavio sportski direktor Dinama Zvjezdan Cvetković, u petak u 11 sati bi novi dvogodišnji ugovor s Dinamom trebao potpisati bivši Dinamovac Dumitru Mitu, koji je prošle sezone igrao u dresu Rijeke te postigao nekoliko ključnih golova.

Usprkos činjenici da će ugovor s Dinamom potpisati u petak, Mitu se već u četvrtak pojavio u Maksimiru te se pridružio treningu "modrih", a u svlačionici ga je dočekao gromoglasan pljesak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Drago mi je da sam se vratio. U Dinamu sam doživio najljepše igračke dane, nadam se da ću pomoći da ova sezona bude uspješnija i ljepša nego što je bila prošla. Ja sam u Rijeci svoje pošteno odradio, sve je bilo prema dogovoru. Bilo je i inozemnih ponuda, ali kad se javio Dinamo, sve su pale u drugi plan." - kazao je Mitu komentirajući svoj povratak u Maksimir.

Sportski direktor Dinama Zvjezdan Cvetković izrazio je veliko zadovoljstvo angažmanom Mitua: "On je pravo pojačanje, iskusan igrač, veliki znalac, mislim da smo grdno pogriješili što ga još u zimskoj stanci nismo vratili u Dinamo, no siguran sam da će nam biti od velike koristi u novoj sezoni."

Uz Mitua, maksimirski klub bi u novoj sezoni trebao biti jači za još jednog bivšeg Dinamovca, stopera engleskog Evertona Eddya Bosnara. Naime, njegov ugovor s Evertonom ističe 1. srpnja, nakon čega bi Bosnar trebao potpisati za Dinamo i pridružiti se svom novom/starom klubu na pripremama u Švicarskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara