U općem kaosu Dinamovi Šljakeri potukli Umjetnike

DINAMOVI nogometaši u Međugorju odrađuju vrlo sadržajne i zanimljive pripreme. Tako su u ponedjeljak klasični trening zamijenili žestokim međusobnim okršajem na rubu regularnosti.

Akteri žestoke Dinamove trening utakmice kažu da nije nedostajalo grubosti, vrijeđanja po svim osnovama, čak i utjecanja na suce, a u općem kaosu najgore je prošao klupski ekonom Livio Cvrk.

"Za momčad Umjetnika igrali su ovi poznati; Modrić, Vugrinec, Eduardo, Tomić, i ostali znalci iz napada i veze, a za Šljakere smo igrali mi neznalice; Ćorluka, Čale, Mamić i tako dalje. Uh, bila je to zahtjevna utakmica visokog rizika, osiguranje je bio pojačano, na terenu nesnošljiva nervoza i sve karte rasprodane danima unaprijed. Uz sve, interna kladionica Sport Tip iz Zagreba stavila je visok koeficijent na Umjetnike, što su oni normalno, htjeli iskoristiti i preko noći se obogatiti. Međutim, mi Šljakeri smo radnički prionuli na posao i zasluženo dobili." - priča kapetan Zoran Mamić.

"Na kraju je ostalo 2:1 za Šljakere. Zabili smo ja i Ćorluka, a za njih je zabio pomoćni sudac." - dodaje.

"Ma, Zoran je krivac za naš poraz. On je sigurno utjecao na suca koji je, ponavljam, primio veliku svotu novca za svoju izvedbu i nepostojeći jedanaesterac. Šljakeri su bili strašno grubi, ali što im vrijedi kad u drugom poluvremenu nisu deset minuta izašli iz peterca. I to na skraćenom igralištu." - javlja se, u odličnom raspoloženju, pravi stijelac počasnog pogotka za Umjetnike, Luka Modrić.


"Sudio je naš ekonom Livio Cvrk i mislim da ćemo morati potražiti novu osobu za tu klupsku funkciju. Zbog teških ozljeda koje je zadobio nakon meča. Revanš u Turskoj? Teško je igrati pod ovakvim pritiskom i trpjeti vrijeđanja po svim osnovama. Dobro ćemo razmisliti o ponovnom susretu." - dodaje Mamić u urnebesnom javljanju za Radio Cibonu, dok se iza njega čuje prolom smijeha ostaka delegacije.

A sad malo ozbiljnosti u glasu budućeg sportskog direktora.

"Raspoloženje na pripremama je zaista jako dobro. Svi mladi igrači koji su prvi put s nama pokazali su izuzetnu kvalitetu i jako smo sretni što smo ih dobili. Izvan terena su dobri momci, a na terenu se vidi da su stigli izuzetno pripremljeni." - kazat će kapetan za kraj.

Nakon povratka iz Međugorja 20. siječnja, gdje će odigrati prijateljsku utakmicu s NK Neretvom, Modri se vraćaju u Zagreb i 23. siječnja dočekuju Lokomotivu. U Antalyi će od 25. siječnja do 8. veljače odraditi susrete s ukrajinskim Harkovom, Wislom Krakow, OFK Beograd te Jef Unitedom. 10. veljače posljednji ispit uoči početka sezone imat će po povatku u Hrvatsku, protiv Radnika iz Velike Gorice.

D.R.
Foto: M.P.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara