Update vrućih pregovora u hotelu Lav: Hajduk traži osam, Valencia ne ide preko sedam milijuna eura

Update vrućih pregovora u hotelu Lav: Hajduk traži osam, Valencia ne ide preko sedam milijuna eura

"ZA SADA nema ništa od dogovora", rekao je Mate Peroš koji nije htio javno izaći s cifrom koju bijeli traže, a spominje se osam milijuna eura.

>I Napoli želi Nikolu Kalinića

>Deset milijuna eura za Kalinića preskupo i vlasniku Emmezete

>Palermo pod hitno želi Kalinića

Na pregovorima u splitskom hotelu Lav Le Meridien bili su predsjednik Hajduka Mate Peroš, direktor Hajduka Fredi Fiorentini te dopredsjednik Valencije Fernando Colomer.

Dogovor za sada nije postignut jer Hajduk navodno traži osam milijuna eura, dok je Valencia spremna iskeširati samo sedam, piše SN.

Peroš: Odbili smo Valenciju

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mate Peroš otkrio je za SD što se sve događalo na sastanku s Španjolcima.

"Da, bili su u Splitu na vlastitu inicijativu, nitko ih nije pozvao. Mi smo došli na sastanak, saslušali ponudu Valencije i odbili je. Sve je trajalo ne dulje od dvadeset minuta. Neću vam reći koliko smo rekli da bi nas zadovoljilo, jer je to poslovna tajna, ali sad Valencia zna na koliko mi reflektiramo. Dali smo im naše uvjete koji bi nas zadovoljili. Na njima je eventualni novi poziv", rekao je Peroš.

Kalinić je trenutno najbolji strijelac hrvatske lige s deset postignutih golova u jedanaest utakmica, a skupio je dva nastupa i za hrvatsku reprezentaciju. Igrač Hajduka je nedavno izjavio kako razmišlja o odlasku iz kluba, jer ga splitska publika baš ne voli i nerijetko mu zviždi.

Je li moguće da je sedam milijuna eura premalo Splićanima?

Za mladog napadača su, između ostalih, bili zainteresirani: Chelsea, Bayern, Werder, Schalke, a nedavno ga je želio dovesti i Palermo, međutim transfer je propao jer su Splićani tražili deset milijuna eura. Vidjet ćemo hoće li  vodstvo momčadi s Poljuda biti mekšeg srca kad je u pitanju španjolski klub.

Valencija je nakon sedam kola vodeća momčad Primere. Zanimljivo je da su zainteresirani i za Ivicu Olića koji je rekao kako želi napustiti HSV. Tako bismo, ukoliko dođe do transfera, umjesto hrvatskog napadačkog dvojca Olić-Petrić u Hamburgu, gledali tandem Olić-Kalinić u Valenciji.

M.Pa.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara