URUGVAJ: KAŽNJENO 12 IGRAČA NACIONALA

Čak 12 igrača i trener urugvajskog nogometnog kluba Nacionala kažnjeno je zbog incidentnog ponašanja tijekom 01 poraza u derbiju prvenstva protiv Penarola.

Samu utakmicu Nacional je završio sa osam igrača na travnjaku, a osim trojice nogometaša koji su dobili crvene kartone dok su se nalazili u igri, isključena su i dva pričuvna igrača, trener i liječnik kluba. Sudac utakmice teren je napustio uz policijsku pratnju koja ga je čuvala od pobješnjelih igrača Nacionala. Najveće zamjerke sucu su upućene zbog predugačke nadoknade prvoga poluvremena, a upravo u tom je vremenu Penarol postigao jedini pogodak na utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Trener Daniel Carreno, te igrači Jorge Bava i Carlos Valdez kažnjeni su sa po četiri utakmice, Horacio Peralta i Alvaro Mello neće moći nastupiti na tri utakmice, po dva dvoboja propustit će Diego Scotti i Walter Fabian Coelho, dok su na po jednu utakmicu suspendirani Daniel Leites, Sebastian Erguren, Alejandro Curbelo i Leonardo Romay zbog napada i vrijeđanja suca. Također, zbog crvenih kartona po jednu utakmicu kazne dobili su Angbwa Benoit, Alejandro Mello i Oscar Morales.

(Hina) zm

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara