Uskoro počinje gradnja nogometnog kampa u Tuhelju

NAKON što su predstavnici UEFA-e i potencijalni sponzori obišli lokaciju u Tuhelju, HNS je na najboljem putu realizacije gradnje nogometnog kampa u Tuhelju u kojem bi se vršile pripreme hrvatske nogometne reprezentacije, ali i odigravale utakmice.

Glasnogovornik HNS-a Ivan Rotim rekao je za Index.hr kako Savez danas financijski nije u stanju sam investirati izgradnju kampa zbog čega je došlo do suradnje sa stranim ulagačima. Glasnogovornik, zbog zaštite poslovne suradnje, još nije mogao otkriti o kojim se ulagačima radi.

Budući da posao još nije dogovoren "crno na bijelo", te da se trenutno nalazi u osjetljivoj fazi, HNS ne može otkriti o kojim će se sve zahvatima raditi kao ni o cijeni izgradnje kampa, međutim, prema neslužbenim najavama, centar bi trebao biti moderno uređen i u potpunosti zadovoljavati potrebe hrvatske nogometne reprezentacije, kao i gostujućih reprezentacija koje će igrati ili trenirati u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVA tv jučer je prenijela izjavu predsjednika Saveza Vlatka Markovića kako će gradnja kampa početi za mjesec dana, međutim glasnogovornik Rotim to nije mogao potvrditi.

Podsjetimo, hrvatski reprezentativci dosad su se za reprezentativne nastupe pripremali na prostorima sportskog centra na Bjelolasici, te na terenima poznatog slovenskog sportskog centra Čatež.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara