Utakmica počela na Twitteru: Turska vodi 1:0 protiv Hrvatske

Utakmica počela na Twitteru: Turska vodi 1:0 protiv Hrvatske

Foto: Getty Images/Guliver Image

HRVATSKA se priprema za nedjeljni sudar s Turskom u prvoj utakmici na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Stari znanci i žestoki suparnici, koji su odigrali pravi triler u četvrtfinalu Eura 2008. i ponovo se sudarili u play-offu za Euro 2012., novu su utakmicu počeli dva dana prije one prave, i to na Twitteru.

Hrvatski nogometni savez objavio je jučer fotografije i imena svih igrača koji su zabijali Turskoj u hrvatskom dresu, od Vlaovića, Ercega i Šokote, do Klasnića, Olića i Mandžukića. Uz tekst "Osam igrača koji su do sada zabijali Turskoj. Nadamo se da će lista postati još dulja u nedjelju", označen je službeni Twitter profil turskog saveza.

A Turci nisu čekali niti sat vremena, i odgovorili fotografijom s utakmice na Euru 2008. kada je Semih Senturk u sudačkoj nadoknadi zabio za 1:1 i penale, u kojima je Hrvatska doživjela jedan od najbolnijih poraza. Uz označen profil HNS-a Turci su napisali: "Ponekad, jedan gol znači sve".

Turskim navijačima se toliko svidio odgovor njihovog saveza da je ta poruka o jednom golu postala njihov novi moto kojeg dijele po društvenim mrežama uz fotografije slavlja gola protiv Hrvatske.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara