Utakmica Prve županijske lige prekinuta nakon što je navijač na terenu udario suca šakom u glavu

UTAKMICA Prve županijske lige u Gornjem Bazu kraj Virovitice prekinuta je policijskom intervencijom nakon što je skupina navijača utrčala u teren, a jedan je suca udario šakom.

Gostujućoj momčadi iz Čačinaca, Mladosti, bila je potrebna pobjeda protiv domaćeg Bratstva za osvajanje prvog mjesta, a do nereda je došlo kad je sudac pet minuta prije kraja pokazao na bijelu točku u šesnaestercu Bratstva.

Nekoliko pripadnika navijačke skupine Alkosi, navijača Bratstva, utrčalo je u teren, a jedan od njih se okomio ravno na suca kojeg je nekoliko puta gurnuo, a zatim i udario šakom u glavu. Igrači su pokušali smiriti situaciju, ali u tome je uspjela tek interventna policija koja je privela navijača nakon čega je sudac pobjegao u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijač koji je napao suca je priveden i protiv njega će biti podignuta prekršajna prijava, a njegovi kolege su s prepucavanjem i provokacijama nastavili i izvan terena. Nakon što su navijači utrčali u teren utakmica je prekinuta.

Zbog silne žurbe da što prije stigne na mjesto događaja, gotovo je stradao i jedan policajac na motoru. On je žurio u Gornje Bazje na intervenciju, te iz nepoznatih razloga pao s motora i sletio u kanal uz cestu.

J.C.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara