Uz Marcelića i Bryanta, Cibona dovodi i Penna

CIBONA VIP konačno je uspjela riješiti problem početnog sastava, unatoč svim problemima s kojima su čelnici "Vukova" dosad bili suočeni. Vratio se Marcelić, a isto se očekuje i od Scoonieja Penna.

Mnogi igrači kupili su kartu za Europu, od čega je Cibonu zasigurno najviše pogodio odlazak Marka Popvića, a kasnije i Branimira Longina.

No, rješenja su konačno stigla u Draženov dom. U srijedu su tako jednogodišnje ugovore s Cibonom VIP potpisali Amerikanac Travon Bryant, bivši igrač grčkog Iraklisa, kao i nekadašnji hrvatski reprezentativac Davor Marcelić, koji se u Toranj vraća čak treći put.

U zraku jedino visi dolazak Damira Rančića, i to zbog odštete Splitu u visini od 100.000 eura. No, ukoliko se dva naša trofejna kluba uspiju usuglasiti oko te svote, Rančić će svoj potpis staviti na dvogodišnji ugovor.

"Dolaskom Marcelića dobili smo trojku, koja po potrebi može igrati i nisku četvorku. Radi se o kvalitetnom i iskusnom igraču koji će se odlično uklopiti u sastav s kojim će Cibona istrčati sljedeće sezone." - komentar je trenera Cibone Dražena Anzulovića.

U Anzulovićevu planu nalazi se i Mate Skelin, koji je prošlu sezonu igrao za francuski Le Mans. U njemu bi Cibona dobila veliko pojačanje, jer je tip igrača koji mnogo poentira, te jednostavno i isključivo - igra košarku.

"Većina stvari je dogovorena, ostaju još neke sitnice i naravno, potpis ugovora." - kazao je Skelin novinaru Sportskih novosti.

Ono što će navijače zasigurnio najviše razveseliti je povratak Scoonija Penna, čiji potpis, ako ćemo suditi prema najnovijim informacijama, nije upitan.

I tako su čelnici zagrebačkog košarkaškog kluba od nule stigli do impresivne početne petorke, koja će u sljedećoj sezoni morati prihvatiti mnoge teške zadatke i opravdati mnoga očekivanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara