Varvodiću prijetili smrću

ZORAN VARVODIĆ, trener vratara Hajduka, prošlih dana bio je obasut prijetećim porukama, navodno zbog slabih obrana svojeg sina Mire, piše Slobodna Dalmacija.

Navodno je Varvodić nazivan na mobitel čak pedesetak puta pa je tijekom nekoliko dana izložen anonimnim vrijeđanjima i prijetnjama.

Dodajmo kako su Varvodiću senioru zamjerali kako gura svog sina u Jarnijev kadar, koji ga je onda prinuđen forsirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Od prvoga dana klupskih priprema, što smo ih zimus obavljali u Umagu, počele su mi na mobitel stizati prijeteće poruke. Policiji sam prvi put sve odlučio prijaviti nakon što smo se u veljači vratili s turnira u Hong Kongu, ali ni nakon toga prijetnje nisu prestajale. Dapače, još su se i intenzivirale te su kroz posljednji mjesec počele stizati i na mobitel moga sina Mire", rekao je Zoran Varvodić za Slobodnu Dalmaciju.

"Osoba ili osobe, koji nam prijete predstavljaju se kao Torcida, međutim dobro znam kako to s Torcidom nema nikakve veze nego ona pošiljatelju ili pošiljateljima služi samo kao paravan. Odavno sam u nogometu te vrlo dobro znam kako ništa nije slučajno pa tako nije slučajno ni što su poruke počele dolaziti i prije nego što je moj sin Miro počeo ovoga proljeća braniti za prvu momčad Hajduka", dodao je Varvodić.

V.B.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara