Video: Becks kao Obama: Pola sata igre za titulu igrača utakmice

Video: Becks kao Obama: Pola sata igre za titulu igrača utakmice

Tekst: Totalsport
Foto: AFP

STEVE BRUCE, stručni komentator ITV-a, proglasio je Davida Beckhama nogometašem utakmice Engleska - Bjelorusija (3:0) na Wembleyju. Fabio Capello samo se nasmijao.

"Beckham? Čudno, pa igrao je samo 30 minuta. To je kao da Baracku Obami date Nobelovu nagradu za samo osam mjeseci rada na mjestu predsjednika Sjedinjenih Država", izjavio je 63-godišnji Talijan.

To, međutim, ne znači da izbornik misli loše o svom 34-godišnjem veznjaku, koji je protiv Bjelorusa upisao svoj 115. nastup. Štoviše, Talijanova izjava nakon utakmice sugerira da Beckham, pod uvjetom da ponovno pronađe europski klub u siječnju, može početi pakirati kofere za Južnoafričku Republiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Igrao on pet, deset, 15 minuta ili čitavo poluvrijeme, uvijek to čini sa strahovito puno koncentracije. Drugi igrači imaju problema s tim, no Beckham se svakoj minutaži jako dobro prilagođava."

Da Capellu neće dozvoliti premišljanje o upućivanju poziva za SP Beckham je otkrio objavivši da je vrlo blizu zimskom povratku u AC Milan.

"To je 95 posto riješena stvar. Ne vidim zašto bi se izjalovila", rekao je Beckham dodavši:

"Uvijek sam govorio da se želim vratiti na San Siro žele li me. Izrazili su želju za tim odmah čim sam se vratio u Galaxy i stav ne mijenjaju niti danas. Dakle, to je vrlo izvjesno."
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara