Video: Platini čestitao Stojkoviću na pogotku s 50 metara

Video: Platini čestitao Stojkoviću na pogotku s 50 metara

Totalsport
Foto: AFP

PREDSJEDNIKA Europske nogometne federacije (UEFA) Michaela Platinija impresionirao je gol koji je Dragan ''Piksi'' Stojković, trener japanske Nagoye, zabio u odijelu i cipelama s 50 metara.

Potez i pogodak Stojkovića obišao je zahvaljujući današnjoj tehnologiji cijeli svijet. Podsjetimo, Nagoya je nedavno igrala prvenstvenu utakmicu u japanskom prvenstvu protiv Yokohama Marinosa. Vratar Yokohame ispucao je loptu u aut kako bi se mogla ukazati pomoć jednom njegovom ozlijeđenom suigraču. Stojković je, nekoliko metara ispred svoje trenerske klupe, dočekao loptu na volej, te je iz velike udaljenosti zabio ''golčinu'' u praznu mrežu. Sudac mu je pokazao crveni karton…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na tom mi je golu putem elektronske pošte čestitao i moj stari prijatelj Michael Platini. Rekao mi je za sam zabio najbolji i najljepši gol u životu", kaže Stojković, te nastavlja:

"Jedan od mojih igrača je neposredno prije toga upropastio čistu šansu iz laganog voleja. Nisam mogao vjerovati da to nije zabio. Kada mi je lopta dolazila, nisam mogao odoljeti. Zabio sam s 50 metara, pokazavši tako mojim igračima tehniku udarca. Zapljeskao mi je cijeli stadion", ponosnu priču bivšeg nogometaša Crvene Zvezde i Marseillea prenosi britanski Telegraph.

"Čak mi je i sudac čestitao na tom golu, ali je morao primijeniti pravila i pokazati mi crveni karton", zaključio je srpski trener.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara