Viduka zaprijetio napuštanjem australske reprezentacije

Viduka zaprijetio napuštanjem australske reprezentacije
BIVŠI ´dinamovac´ Mark Viduka zaprijetio je da više neće nastupati za australsku reprezentaciju ukoliko se izbornik Frank Farina pri sastavljanju momčadi bude vodio savjetima Kewellova menadžera Bernia Mandića.

´Najnoviji primjer je slučaj kapetana reprezentacije Paula Okona. Naime, Farina mu je poručio da ga neće zvati u reprezentaciju ukoliko ne bude standardan u Leedsu. Kad smo igrali kavalifikacije za SP 2002. to ga nije smetalo, no odjednom je to postao veliki problem. Frank mora biti svoj čovjek, treba prestati slušati što mu Mandić govori. Ukoliko ne bude tako, ne želim igrati za Australiju´, izjavio je Viduka u intevjuu za ´Melbourne´s Sunday Age´.

Mandić je bivši Vidukin menadžer. Međutim, nakon prelaska Viduke iz Celtica u Leeds razišli su se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Za Mandića su Vidukine optužbe smiješne.

´Da barem jesam toliko utjecajan kao što kaže Mark. Također, ne lobiram da Harry bude kapetan reprezentacije i ne vidim ništa loše u njegovoj ambiciji da postane kapetan´, kazao je Mandić.

Da Viduka i Kewell nisu u prijateljskim odnosima već je poznato. No, javnost će sasvim sigurno biti šokirana kad sazna koliko je Kewell distanciran prema svojim suigračima iz reprezentacije.

´U Leedsu sam već dvije godine. Za to vrijeme Harry gotovo da i nije progovorio sa mnom. Isti je slučaj i kad je u pitanju Okon. Ni s njim ne razgovara. Također, kad se okupi reprezentacija s nikim ne priča. Nije mi jasno zašto je takav´, otkrio je Viduka.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara