VIP Tour ovog vikenda na Rabu

OD OVOG petka do nedjelje u Loparu na otoku Rabu održat će se drugi turnir ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku VIP Tour 2005 na kojem će svi ljubitelji ovog atraktivanog sporta moći uživati u majstorijama najboljih hrvatskih odbojkaša na pijesku.

Izravno u glavni turnir, ulaze 4 najbolje rangirana para, 2 su para svoj nastup osigurala putem pozivnica (wild card), dok će preostalih 6 mjesta popuniti najbolji u kvalifikacijama. Igra se sustavom dvostruke eliminacije (repasaž).

 Kvalifikacije su na rasporedu u petak, a susreti glavnog dijela turnira igraju se u subotu te u nedjelju, koja je rezervirana za polufinala i finale. Ukupni nagradni fond turnira u Loparu VIP Tour 2005 serije iznosi 23.500 kuna, a turnir se boduje za Prvenstvo Hrvatske, koje završava Mastersom u Pagu krajem kolovoza. Također, odbojkašima se rezultat s VIP Toura 2005 ujedno boduje i za izravni plasman u glavni dio turnira Svjetske serije VIP Open 2006, čije je prvo izdanje održano od 8. do 12. lipnja na zagrebačkom Jarunu.

Borba za osvajanje drugog turnira iz serije VIP Tour 2005 trebala bi, kao i tijekom cijele prošle sezone, biti neizvjesna. Za naslov će se najvjerojatnije boriti 4 najkvalitetnija hrvatska para: Ivković i Križanović; Perić i Nojić; Bobuš i Steinocher te Bolić i Jogunica, ali iznenađenja su uvijek moguća.

Dugogodišnjim sponzorstvom Prvenstva i Kupa Hrvatske, ali i ovogodišnjeg prvog izdanja turnira Svjetske serije u odbojci na pijesku, VIPnet je na najbolji mogući način dao svoj doprinos

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara