Voćko sponzor Sanje Jovanović

U IDUĆIH godinu dana Voćko, poznata marka Lure d.d. sponzorirat će jednu od najboljih hrvatskih plivačica, Sanju Jovanović.

Ugovor o sponzorstvu danas su u prostorijama Lure d.d. potpisali Darko Skela, direktor marketinga Divizije pića i mlada plivačica iz Dubrovnika. Ugovor traje godinu dana, a premda to Sanja nije tražila, sadrži i bonus po kojem će Voćko dodatno nagrađivati sve njezine rezultate.

"Sanja je vrhunski talent hrvatskog sporta koja ima sve predispozicije da uskoro postigne najviše svjetske plivačke rezultate," istaknuo je Skala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Najperspektivnija hrvatska sportašica po izboru Hrvatskog olimpijskog odobra u prošloj godini i višestruka prvkinja Hrvatske, zahvalila se na sponzorstu kazavši kako će joj to biti dodatni poticaj za rad.

"Nadam se kako ću opravdati povjerenje. Započela sam pripreme u olimpijskom bazenu, ove godine očekuje me niz nastupa, od Olimpijskih igara, do Svjetskog prvenstva i želim biti maksimalno pripremljena," kazala je Sanja Jovanović.

Prije dvije godine Sanja je bila 3. juniorka Europe, a u prosincu prošle godine osvojila je peto mjesto na EP u Dublinu u malim bazenim na 50m leđno. Na Svjetskom kupu ove je godine osvojila jedno drugo (Stockholm) i dva puta treće mjesto (Berlin i Moskva).
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara