Vrhunska odbojka na pijesku dolazi u Osijek

OD ovog petka do nedjelje na Gradskoj plaži Copacabana održat će se prvi turnir ovogodišnjeg Prvenstva Hrvatske u odbojci na pijesku VIP Tour 2004. Ovogodišnji turnir je ujedno i premijera VIP Toura u Osijeku, a svi zaljubljenici u ovaj atraktivan sport moći će uistinu uživati u majstorijama najboljih hrvatskih odbojkaša i odbojkašica na pijesku.

Izravno u glavni turnir, kod muškaraca, ulaze 4 najbolje rangirana para na prošlogodišnjem VIP Touru, 2 su para svoj nastup osigurala putem pozivnica, dok će preostalih 6 mjesta popuniti najbolji u kvalifikacijama.

Za razliku od muških parova, kojih je u glavnom ždrijedu 12, kod žena će ih biti 8.
To su, prije svega, 3 najbolje rangirana para s prošlogodišnjeg VIP Toura, 2 ekipe vlasnice su pozivnica, a preostala 3 mjesta popunit će najuspješnije u kvalifikacijama.

Kvalifikacije su na rasporedu u petak, a susreti glavnog turnira u obje konkurencije igraju se u subotu te u nedjelju, koja je rezervirana za polufinala i finala.

Ukupni nagradni fond osječkog turnira VIP Tour 2004. serije iznosi 27.000 kuna, a turnir se boduje za Prvenstvo Hrvatske, koje završava Mastersom u Splitu početkom kolovoza. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Favoriti

U muškoj konkurenciji borba za osvajanje prvog iz serije VIP Tour 2004. turnira trebala bi, kao i tijekom cijele prošle sezone, biti prilično neizvjesna. Za naslov će se boriti 4 najpoznatija i najkvalitetnija hrvatska para: Radovčić i Ivković, Križanović i Viculin, Perić i Trimčevski te Petrina i Žaja.

Glavne favoritkinje ženskog dijela turnira su ponajbolja hrvatska odbojkašica na pijesku, iskusna Andreja Jurčić, koja na ovom turniru nastupa u paru s Mirom Prnjak te Marijana Ribičić i Tanja Nikolić.

Uz vrhunski sportski doživljaj posjetiteljima turnira bit će na raspolaganju brojni popratni sadržaji poput promocija i nagradnih igara.

Dugogodišnjim sponzorstvom Prvenstva i Kupa Hrvatske u odbojci na pijesku VIPnet je na najbolji mogući način dao svoj doprinos popularizaciji odbojke na pijesku u Hrvatskoj. S obzirom na vrijeme i mjesto održavanja turnira iz VIP tour 2004 serije,  odbojka na pijesku značajno popunjava sadržaj turističke ponude Hrvatske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara