Vukojević: Nikad u životu nije mi bilo ovako teško

OGNJEN VUKOJEVIĆ, strijelac jedinog Dinamovog pogotka u Bergenu i legitimni kandidat za popunjavanje rupe u sredini momčadi hrvatske reprezentacije kada se od nje oprosti Niko Kovač, bio je neutješan nakon drugog posrtaja modrih u Uefinoj ligi.

"Jako sam tužan. Mislim da mi nikada u životu nije bilo ovako teško. Zaista smo nadigrali Brann u prvom poluvremenu, ali onda smo primili taj pogodak nakon katastrofalne pogreške. Škola u Europi, nažalost, skupo se plaća. U drugom dijelu uspjeli smo se vratiti, ali svejedno nismo mogli zaustaviti njihove brzance. Stvarali su nam probleme, primili smo gol iz kontre i to je bio kraj", istaknuo je Ogi.

Želio je podvući i da je Dinamo dobio bitku na sredini terena, kontrolirao igru, ali umjesto slavlja, u modroj se svlačionici na kraju - tugovalo.

"Sakrili smo im loptu u prvom poluvremenu, ali i sami vidite da ne možemo postići pogodak. Stvorili smo 7-8 izglednih šansi koje nismo iskoristili. A onda se na kraju poluvremena odigrao najgori mogući scenarij."

D.R.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara