Vukojević: Očekujem bjeloruski bunker

Tekst: M.P.
Foto: igor Sambolec (Corpix)

"BJELORUSIMA neće igrati njihov najbolji igrač, Aleksandar Hleb. Igrao sam protiv njega, čuvao ga i svjestan sam kakav je to igrač. Tako da nam njegovo neigranje ide na ruku, iako nas sigurno čeka teža utakmica nego ona prva", rekao je Ognjen Vukojević koji će protiv Bjelorusa gotovo sigurno startati. Veznjak Dinama iz Kijeva u Minsku je odličnom predstavom osigurao Bilićevo povjerenje. No, skromni Vukojević kaže kako još uvijek nije siguran hoće li biti među prvih 11.

> Killer: Pokazat ću Englezima i svijetu da sam i dalje moćan

"Tek smo se kompletirali, tek od danas idemo svi zajedno. Ne znam hoću li ja biti u kadru, no pokušavam kroz treninge dati sve što imam i nametnuti se. Jedino svi zajedno možemo nadoknaditi izostanak Luke Modrića", dodao je Vukojević.

Neke nam stvari ipak idu na ruku: domaća publika i psihološka prednost iz prve utakmice...

"Vjerujem da će Bjelorusi u Maksimir stići u ipak malo uplašeni nakon naše pobjede u gostima. Naravno, tu su i naši navijači. Moramo ih nadtrčati i nadjačati."

Ključ bi, smatra Vukojević, mogao biti prvi gol.

"Bitno je što prije postići prvi gol tako da ima razbijemo bunker. Vjerujem da će oni igrati dosta defenzivno, pa bi taj prvi gol mogao biti ključan."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara