Vukojević u kijevskom Dinamu za 8 milijuna eura!

DINAMO je danas prodao i posljednjeg maksimirskog dragulja, Ognjena Vukojevića. Vijest već od jutra kola novinarskim krugovima, a potvrda je stigla od alfe i omege kluba Zdravka Mamića koji je potvrdio prodaju, ali nije želio reći točnu destinaciju gdje će "hrvatski Gattuso" nastaviti karijeru.

No iako Maminjo nije htio to decidirano reći, Vukojević će nakon Eura krenuti put Istoka, u ukrajinski Dinamo iz Kijeva. Očekuje se da bi se u Maksimirskoj sutra trebali i službeno očitovati o cijeloj stvari, iako je već sada poznato da je Dinamo zaključio još jedan vrlo unosan transfer. Navodno je riječ čak o 8 milijuna eura koliko se ovih dana i spominjalo kao minimalna odšteta za koju su spremni pustiti svog nogometaša.

Kada smo još popodne kontaktirali Ognjenovog menadžera Danka Đikića dobili smo neodređen, ali i znakovit odgovor:

"Ne mogu vam potvrditi informaciju, klub će se o svemu očitovati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije dvadesetak dana prilikom proslave naslova prvaka mlađi Mamić je pustio vijest kako kako je najnoviji lovac na Vukojevića, Srnin Šahtjar. Spomenuo je i basnoslovnu cifru od 10 milijuna eura koju su navodno bogati Ukrajinci spremni iskrcati za usluge Dinamovog veznjaka. I sam je Ogi prošli tjedan rekao kako nema ništa protiv odlaska na istok.

Poznato je da su osim Ukrajinaca za usluge mladog reprezentativca silno zagrijani bili i Škoti, točnije glasgowski Celtic, koji je kako se priča, još prošli tjedan u Maksimir poslao i službenu ponudu od 5 milijuna eura. Na koncu je najkonkretniji bio kijevski Dinamo za koji su nastupali Jerko Leko i Goran Sablić.

Nakon Modrića, Čale i vrlo vjerojatno Kocha, Vukojević je četvrti igrač koji će nakon završetka sezone napustiti plavi brod.

M.P.
Foto: Index

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara