Wenger: Freddie ostaje!

USPRKOS glasinama koje su jučer pristigle iz uprave Arsenala da Ljungberg i Lauren idu u West Ham kao zamjena za Nigela Reo-Cokera, Arsene Wenger i dalje tupi po svome.

"Imate proturječne izvještaje o Freddiju samo zato što ne čitate objave na našim službenim web stranicama", poručio je Wenger reporterima Sky Sportsa. "On je igrač i Arsenala i to je to. Nemamo namjeru prodavati Freddija Ljungberga. Istina je da smo imali nekoliko ponuda, ali moj odgovor je jednostavan - Freddie ostaje." - dodao je.

Francuz je priznao i da su imali nekoliko ponuda za mladog napadača Jeremiea Aliadierea, ali ako bi ovisilo samo o Wengeru i on bi još neko vrijeme ostao na Emiratesu.

"Želim da ostane ovdje, ali ne znam mogu li mu pružiti onoliko utakmica koliko bi on želio. Moj je veliki problem što Aliadiere stvarno zaslužuje igrati, ali velika je gužva na toj poziciji. On je vrhunski napadač, što je i pokazao protiv Liverpoola. Osobno bih ga volio zadržati u ekipi, ali neću ga na ništa prisiljavati. Ako on nije sretan ovdje može otići. Imali smo već nekoliko ponuda za njega", rekao je Wenger.

A tu je naravno i problem zvan Lauren: "S Laurenom je drukčija sitacija. On je pri kraju svog ugovora i na kraju sezone će biti slobodan igrač. Volio bih da ostane do kraja svog ugovora, ali ako želi s nekim pregovarati ja ga u tome ne mogu zaustaviti."

P.V.
Foto: AFP

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara