Wenger: Modrića, Benzemu i Gomeza ću na Euru pratiti sa posebnim užitkom

ARSENALOV trener očekuje da će Luka Modrić, vezni igrač hrvatske reprezentacije i Tottenhamovo pojačanje, biti jedan od igrača koji će obilježiti Euro.

Wenger je u najavi mogućih mladih zvijezda Eura najviše riječi potrošio na igrača iz svog kluba i španjolskog reprezentativca Cesca Fabregasa:

"Njega uvijek u nogometu zanima samo igra i nadigravanje, i to je sjajno vidjeti kod mladog igrača. Ja ga barem gledam svaki dan, i znam da sjajno razumije igru. To mi se jako dopada, pogotovo u današnja vremena, u kojima dominira brzina i fizička snaga. No, ako si kvalitetan igrač, ne moraš trčati 100 metara za 10 sekundi. Inteligencija je još uvijek važna. U eri brzih i snažnih igrača, jako je lijepo vidjeti da i nogometaš prosječne fizičke konstitucije može igrati nogomet na vrhunskoj razini."

Uz 'svog' Fabregasa, Wenger je podcrtao još tri imena na koje treba obratiti pažnju na Euru, priznajući da je sa sobom ponio čekovnu knjižicu:

"Od Cristiana Ronalda ili Thierryja Henryja uvijek očekujete da iskoče. Ja ću s posebnom pozornošću pratiti mlade igrače, kao što su Mario Gomez, Karim Benzema ili Luka Modrić. Izuzev svih već znanih zvijezda, ta trojica bi mogli biti igrači koje će biti jako zanimljivo pratiti", zaključio je Wenger.

Foto: K.H.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara