Wenger odgovorio Barceloni na optužbe da su djecokradice: Odakle su igrači u vašoj Masiji?

Foto: AFP

ARSENE WENGER izrazio je uvjerenje da njegov Arsenal nije napravio ništa loše dovođenjem 16-godišnjeg španjolskog veznjaka Jona Torala iz Barcelonine nogometne škole.

Topnici su za talentiranog mladića platili oko 350 tisuća eura i tako ponovili priču iz prošlosti kad su iz Barcelonine škole doveli svoga sadašnjeg kapetana Cesca Fabregasa. Iz katalonskog su kluba optužili Arsenal za nemoralnu akciju, ali Wenger smatra da u cijeloj priči nema ništa nekorektno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Zaboravljate da je taj dečko i Englez. Ima englesku putovnicu, majka mu je Engleskinja. I nas također napuštaju igrači i odlaze u druge klubove. Nismo napravili ništa ilegalno. Volim Barcelonu, volim Kataloniju, nemam ništa protiv njih, ali kada nam se igrač koji je pola Englez, a pola Španjolac želi pridružiti, zašto bismo ga odbili" upitao je francuski stručnjak.

"Ako smo napravili nešto ilegalno, reći ću da mi je žao. Ali, i nas je mnoštvo igrača napustilo zahvaljujući istim pravilima" dodao je Wenger i za kraj poslao poruku Barceloninom predsjedniku Sandru Rosellu.

"Pogledajte odakle su sve igrači u vašoj nogometnoj školi, pa onda možemo razgovarati."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara