White: Cro Cop je legenda, napravio je puno za ovaj sport

White: Cro Cop je legenda, napravio je puno za ovaj sport

Foto: www.scoresreport.com

ČELNI ČOVJEK UFC-a Dana White prokomentirao je ishode borbi na UFC 137 i dao svoje mišljenje o načinu na koji su se BJ Penn i Mirko Filipović oprostili od navijača.

> Diaz prebio BJ Penna, Kongo nanio prvi poraz Mitrioneu

> Video - Poraz Cro Copa za oproštaj od UFC-a: "Tretirali ste me kao kralja"

Oba borca su nakon novog poraza neizravno objavila povlačenje iz UFC-a. Cro Copu je borba s Royjem Nelsonom bila zadnja prema dosadašnjem ugovoru, a i prije borbe Mirko je priznao da bi mogla biti zadnja. Njegovo obraćanje navijačima nakon novog poraza dalo je naslutiti da je stvarno došao kraj jedne velike karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Cro Cop je bio dobar momak od dana kada je potpisao za nas. Dobar momak koji je bio ratnik, legenda, i koji je napravio toliko velikih stvari za ovaj sport. Znam da je razočaran s posljednjim rezultatima u UFC-u, ali rekao sam vam i prije borbe - Imam 42 godine. Sa 38 godina nemaš se što i dalje tući sa borcima koji su puno mlađi, brži i eksplozivniji od tebe", rekao je White i nastavio:

"Mirko je izašao i napravio ono što je rekao da će napraviti. Obećao je pružiti zanimljivu borbu, pobijedio ili izgubio, i to je napravio".

White nije uspio razgovarati s Filipovićem nakon borbe te nije mogao sa 100 posto sigurnosti potvrditi da se Mirko više neće boriti. Filipović je odmah nakon meča otišao iz Mandalay Bay centra u Las Vegasu.

"Samo je želio izaći odavde, bio je uzrujan, nije se želio zadržavati", dodao je šef UFC-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara