Wizzardsi prekinuli sve veze sa Jordanom

Wizzardsi prekinuli sve veze sa Jordanom
WASHINGTON Wizardsi su neočekivano prekinuli sve veze sa Michaelom Jordanom, koji se, unatoč njegovim najavama, nakon prestanka igranja neće vratiti u klub kao izvršni sportski predsjednik.

"Igrači koje je on birao za Washington Wizzardse nisu ispunili njegova, ali i moja očekivanja. Vjerujem da je Michaelova želja za uspjehom i pobjedama još uvijek prevelika da bi ostao u takvim uvjetima", kazao je vlasnik Wizardsa Abe Pollin, koji je time iznenadio najvećeg košarkaša svijeta.

"Bez da me išta prije pitao, Pollin me obavijestio da je naš zajednički dogovor jednostrano izmijenjen. Taj me stav šokirao, kao i činjenica da nije ponudio nikakve smislene razloge", oglasio se i Jordan, koji je u dvije godine igranja za Wizardse bio atrakcija gdje god je dolazio, a dvorana u glavnom gradu stalno je bila rasprodana.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro obaviješteni izvori navode da su neki od igrača Wizzardsa teško primali kritike od strane Jordana, a kako se momčad nije plasirala u doigravanje, reagirala je i uprava, koja se očito odlučila suprostaviti Jordanu.

Nakon sada već sigurnog odlaska iz Washingtona, Jordan bi mogao prihvatiti posao izvršnog direktora novog "ekspanzijskog" kluba iz Charlottea, iz njegove rodne države North Carolina. Vlasnik kluba Robert Johnson ponudio je Jordanu funkciju po želji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara