Za Bišćana se lijepe nevolje: Nakon što je pretukao taksista, zbog upale stidne kosti mu upitna karijera

Za Bišćana se lijepe nevolje: Nakon što je pretukao taksista, zbog upale stidne kosti mu upitna karijera

Tekst: A.K.
Foto: Ronald Goršić (Cropix
)

UZBUNA u Dinamovim redovima na pripremama u turskm Beleku! Zapovjednik modre obrane dobio je uplalu stidne kosti i u najboljem slučaju u momčadi ga neće biti mjesec i pol.

Neizdrživa bol nakon treninga natjerala je Bišćana da tek što je stigao u Tursku (nakon sukoba s taksistom kojeg je nakon prepirke oko parkirnog mjesta i pretukao) odleti natrag za Zagreb kod doktora Božidara Šebečića koji mu je operirao i i trbušni zid u studenom. Nakon tog pregleda, Bišćan će opet na pregled i u Maribor.

Zbog prirode ozljede (upala kosti koja izaziva bol prilikom udaranja lopte) može se lako dogoditi i da njegova najnovija ozljeda znači i kraj sezone za igrača koji je zbog operacije trbušnog zida prije četiri mjeseca propustio veliki dio jesenske polusezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kako javljaju SN, u Dinamovoj zimskoj bazi na turskoj rivijeri čuje se da je zbog težine ozljede i Bišćanovih godina, u pitanju i nastavak karijere ovog nogometaša.

Dinamov doktor Hrvoje Šojat za najnoviju ozljedu "krivi" Bišćana, odnosno njegovu preveliku želju da se što prije vrati u natjecateljski ritam nakon operacije trbušnog zida iako je trebao još mirovati.

Šojat nije mogao prognozirati koliko ga neće biti u pogonu, a na pitanje je lu mi karijera u opasnosti, odgovorio je: "Nije, ali će mu trebati dugo za povratak u momčad".

Kruno Jurčić je tražio "octa i vode" kada je čuo za ovu vijest i on također misli da se Bišćan vratio u ordinacije jer "dahe sve od sebe, ne zna se čuvati".

Prodajom Lovrena i teškom Bišćanovom ozljedom, stoperska je "knjiga spala na dva slova": konkretno, donedavno otpisanog Cufrea i još jednog fragilnog vetrana, Roberta Kovača. Naravno, tu je i mladi Barbarić, ali činjenica je kako je Dinamo ozbiljno tanak na pozicijama gdje to nikako ne bi smio biti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara