Zagreb ili Split domaćin četvrtfinala Davis cupa

IAKO Split nije istaknuo kandidaturu za organizaciju susreta četvrtfinala Davis Cupa između Hrvatske i Argentine, uz Zagreb je jedan od dva kandidata koji su u konkurenciji.

Hrvatski teniski savez popslao je upit ITF-u, pod čijim okriljem se natjecanje održava, da li je moguće meč sa Argentincima odigrati u dvorani kapaciteta manjeg od 4 tisuće mjesta, s obzirom da su želju za organizacijom iskazali Zagreb, te Dubrovnik i Rijeka, koji nemaju dvorane zadovoljavajućeg kapaciteta.

"Iz ITF-a nam nisu izašli u susret. Dobili smo negativan odgovor, tako da Zagreb i Split ostaju jedini kandidati, zbog toga što jedino ta dva grada zadovoljavaju uvjete kapaciteta dvorane" - izjavio je za Index glasnogovornik HTS-a Igor Rajković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na naš upit kako je moguće da Split bude domaćin ogleda, iako nije poslao službenu ponudu, odgovorio nam je kako je moguće da se i Split, do ponedjeljka, kandidira.

"Članovi Upravnog odbora HTS-a svakako će do ponedjeljka donijeti odluku o gradu domaćinu, a ako se do tad ne uspiju sastati, moguće je da konzultacijama donesu odluku" - nagovijestio je Rajković mogućnost da se odluka o domaćinstvu donese "telefonskom sjednicom".

Z.A.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara