Zahora: Bit ćemo prvaci

Zahora: Bit ćemo prvaci
DINAMOV napadač Dario Zahora u intervjuu za Večernji list komentirao je trenutno stanje u Dinamu, mogući odlazak Nike Kranjčara u Hajduk, smanjenje ugovora, te napade BBB-a na njega.

Iako je Dinamo trenutno u Ligi za opstanak, Zahora optimistično tvrdi kako će Dinamo, unatoč svemu, postati prvak države. Smatra kako će za to biti dovoljno pobijediti Hajduk u međusobnim susretima, te imati malo više sreće nego u jesenskom dijelu prvenstva.

Dinamov napadač, koji se nije previše naigrao pokraj Karića i Da Silve, komentirao je i revidiranje ugovora. Zahora tvrdi kako ne zna za koliko su mu smanjili ugovor, jer “ima povjerenje u šefa i potpisao je novi ugovor bez čitanja”.

“Nisu mi važne te stvari, važno mi je samo da igram, da što više igram.” - rekao je Zahora, koji je demantirao medijska nagađanja da bi i on mogao zaigrati u Hajduku.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zahora tvrdi kako neće nikad igrati za Hajduk, jer je Dinamo jedini klub koji voli i za koji želi igrati.

Rekao je i kako Niko gotovo sigurno neće u Hajduk, jer ima druge planove, no dodao je kako je sve moguće.

Zahora je spomenuo i dva fizička napada od strane osoba koje sebe nazivaju navijačima Dinama. Dinamov nogometaš rekao je kako misli da je do napada došlo slučajno, te da to nastoji zaboraviti.

“Nadam se da se to više neće događati. Ni meni, a niti ostalim igračima. Uostalom, uvjeren sam da našim navijačima nećemo dati povod da se ljute na nas, a ako slučajno koju utakmicu i odigramo lošije, nadam se da neće biti takvih scena.” - zaključio je Zahora za Večernji list.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara