Zahora otputovao u Južnu Koreju

IAKO je Dario Zahora želio inkognito otići iz Zagreba, novinari su ga jučer zatekli na aerodromu Pleso s kojeg je odletio prema Južnoj Koreji. Zahora nije želio detaljnije govoriti o svojoj destinaciji tj. nije želio otkriti o kojem se klubu radi. Međutim, već nakon završetka prošle sezone iz Maksimira je došla informacija kako će se pridružiti Jasminu Agiću u Incheonu.

"Nisam stekao osjećaj da se na mene računa u ovoj sezoni i odlazak je vjerojatno najbolji potez. Ne znam ime svoga kluba i sve ću doznati kad sletim. Bez obzira na odlazak, uvjeren sam da se stvara doista kvalitetna Dinamova momčad i ja joj želim uspjeh." - kratko je rekao Dario za Jutarnji list.

Voditelj Dinamovog ureda za odnose s javnošću Siniša Jagodić za Index je rekao kako klub nema službenu izjavu glede Daria Zahore, tako da iz Maksimirske 128 nismo uspjeli doznati čiji će dres Zahora nositi u idućoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Modri su se jučer vratili iz Kanade u Zagreb, nakon čega su odmah otišli na Hitrec-Kacijan na kojem su odradili 40-minutni lagani trening.

Kuže je po povratku istakao kako je zadovoljan kanadskom turnejom, te je zaključio kako do prve sezonske utakmice protiv Cibalije želi publici predstaviti i u momčad potpuno ukomponirati Marića, Bosnara, Dudua i Chagu.

Dinamo sutra očekuje prijateljski susret protiv Željezničara, a Kuže je tu utakmicu okarakterizirao kao promotivnu.  Kuže ne smatra da će ta utakmica biti posljednja provjera momčadi prije utakmice protiv Vinkovčana, za koju se pak posebno želi pripremiti idućeg tjedna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara