Zanimljiva ideja argentinskog maestra: Messi bi trebao birati budućeg izbornika

Zanimljiva ideja argentinskog maestra: Messi bi trebao birati budućeg izbornika

Foto: Guliver image/Getty Images

ARGENTINSKA nogometna reprezentacija je nakon tri uzastopna poraza u trima finalima na velikim natjecanjima, nakon posljednjeg finala ove godine u kojem im je Čile preoteo titulu prvaka Copa Américe, doživjela još jedan veliki udarac, odlazak najboljeg igrača i kapetana Lionela Messija iz nacionalne vrste.
 
Ipak, među argentinskim pukom i medijima digla se prašina oko cijele priče kada su svi shvatili koliko bi mogli izgubiti odlaskom najboljeg svjetskog igrača iz njihovih redova, a izgleda kako su bura oko povratka Messija među Gaučose još uvijek ne stišava.
 
Među mnogim Argentincima iz nogometa, sporta i javnog života, koji su podržali nagovaranje Messija na povratak, javila se i legendarna umirovljena desetka Boce Juniors, Villarreala i nacionalne izabrane vrste, Juan Román Riquelme, sa zanimljivom idejom koja bi malog čudotvorca iz Rosarija mogla vratiti u nebeskoplavi dres.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Riquelme je tako izjavio: "Prema mom skromnom mišljenju, ljudi iz saveza trebali bi pitati Messija da izabere budućeg izbornika nacionalne vrste, koji bi momčad trebao slagati prema Messiju te se pobrinuti da on bude sretan i zadovoljan u tom okruženju. Izbornik bi ga čak trebao pitati da mu pomogne u samom izboru ostalih suigrača jer jedino tako nas može povesti do osvajanja trofeja na velikom natjecanju."
 
Bilo kako bilo, 29-godišnji Barcelonin as o ovoj temi još uvijek ne progovara, dok cijela argentinska javnost strepi kako će njihovi nogometni ljubimci u hladnu Rusiju 2018. morati znatno oslabljeni.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara