Zapeli pregovori s Karićem, povratak Sedloskog gotovo siguran

Zapeli pregovori s Karićem, povratak Sedloskog gotovo siguran

ILIJA LONČAREVIĆ, trener i sportski direktor Dinama, naišao je na prvu prepreku u svojim pregovorima s igračima kojima nudi revidirane ugovore po kojima će zarađivati 20 posto manje nego dosad. Naime, jedan od najboljih strijelaca Dinama ove sezone, Veldin Karić, je nakon razgovora s Lončarevićem zatražio stanku od 24 sata, javlja Večernji list.

"Želim dobro pregledati ugovor. No, čini mi se da neće biti nikakvih problema, može se sa 90-postotnom sigurnošću reći da ostajem u Dinamu." – izjavio je Karić nakon razgovora s Lončarevićem, nakon čega je otišao pokazati prijedlog novog ugovora svom odvjetniku.

Sjajna vijest za Dinamo došla je iz Japana, naime čelnici drugoligaša Sendaija, za kojeg je Goce Sedloski potpisao krajem prošle sezone, najvjerojatnije će pustiti makedonskog reprezentativca da se vrati u Dinamo bez većih problema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim ništa prejudicirati, ali kako sada stvari stoje, Sedloski je korak do povratka među plave. Japanci shvaćaju njegovu želju da se više ne vraća na Daleki istok i čini mi se da mu neće raditi probleme." – izjavio je Lončarević za "Večernji".

Japanci za Sedloskog najvjerojatnije neće tražiti odštetu, a on bi se zauzvrat trebao odreći dijela plaće koju mu je klub ostao dužan.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara