Zbog loše forme Ješe i Štrok odlaze u Inter

NAKON što je trener Dinama Josip Kuže objavio kako više ne računa na usluge Hrvoja Štroka i Vedrana Ješea, odmah se pojavila mogućnost da dvojica donedavnih Dinamovaca karijeru nastave malo zapadnije, točnije uz zaprešićkom Interu.

"Nakon što je Kuže obavio razgovor s Hrvojem Štrokom, Inter je vrlo brzo reagirao, te se obratio našoj Upravi. Slobodan sam reći kako je Hrvoje Štrok jednom nogom već u Zaprešiću, čeka se samo rješavanje sitnih administrativno-birokratskih pojedinosti." - potvrdio je u razgovoru za Index član Dinamove Uprave zadužen za odnose s javnošću, Siniša Jagodić.

Uz Štroka, put Zašrešića trebao bi krenuti i Dinamov stoper Vedran Ješe, kojemu je sam trener Kuže savjetovao da se odluči na takav korak.

Naime, Jagodić nam je otkrio i kako Kuže nije zadovoljan razinom fizičke pripremljenosti Štroka i Ješea, te kako je to jedan od bitnijih razloga zbog kojeg će navedeni igrači otići na posudbu.

Ove sezone bilo je i za očekivati kako će među "Modrima" doći do nezadovoljstva, te da će ogromna gužva u svlačionici kulminirati odlaskom pojednih igrača. Među Dinamovim nogometašima, koji ove sezone igraju zaista sjajno, treba se iskazati i zaslužiti svoju minutažu, što i nije tako lak posao.

Štrok i Ješe, po svemu sudeći, prve su žrtve prenapučene Dinamove svlačionice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vedran Ješe zamolio nas je da mu damo još malo vremena prije no što donese za njega tešku odluku. Mi smo mu dali tu mogućnost, no sigurno je da Ješe ipak odlazi na posudbu. Sve ostalo ovisi o njegovim željama i potrebama. U svakom slučaju, smatramo da je za njega bolje otići u Inter gdje će do svoje minutaže doći puno lakše nego u Dinamu." - zaključio je Jagodić u razgovoru za Index.

Odlaskom Ješea i Štroka mogućnost da dokažu svoju kvalitetu dobit će prvenstveno mladi Teo Kardum i Miro Šarić, čemu se trener Josip Kuže navodno iznimno veseli.

Oko posudbe Dinamovih igrača razgovarali smo i s trenerom Intera Srećkom Bogdanom koji nam je rekao da ne smije otkriri do koje su faze došli pregovori oko dolaska Štroka i Ješea.

"Sasvim je normalno da svakog trenera veseli mogućnost da u svom klubu dobije stanovita pojačanja i kvalitetne igrače kakvi su Štrok i Ješe. Oni su dobrodošli u svaki klub, pa tako i u Inter. Mi pratimo nogometno tržište i u svakom slučaju nam odgovara da dovedemo igrače koji su u svojim klubovima druga violina, a čija je forma iznimno dobra." - ustvrdio je Bogdan u razgovoru za Index.

"Nažalost, to je sve što vam mogu reći, jer sam u klubu zadužen za obavljanje poslova drugačije prirode." - zaključio je trener "diva iz Zaprešića".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara